• Anja Bol

Kindness kaartjes - gratis printable

"Jouw lach geeft een gouden randje aan mijn dag." "Dankjewel voor je vriendelijkheid." "Zomaar, om je te weten dat je een prachtig mens bent."


Stel dat je een kaartje zou krijgen met een van deze zinnetjes erop. Dat een onbekende dat aan jou zou geven. Wat zou dat met je doen? Stel je voor dat jij die onbekende bent. Die zomaar een kaartje aan iemand geeft. Die een glimlach geeft... Wat zou dat met je doen? Geïnspireerd door een mixed media les van Tamara Laporte schilderde ik deze schattige dieren. Geïnspireerd door Random Acts of Kindness (vertaald betekent het zoiets als: willekeurige vriendelijke daden) schreef ik er een zinnetje bij en gaf ik deze kaartjes weg aan onbekenden. En ik hoop jou te inspireren om ook een vriendelijke daad te doen en een onbekende een glimlach te geven.

Ik maakte deze pdf om het je heel gemakkelijk te maken:

Kindness Cards - kleur
.pdf
Download PDF • 1.13MB

Downloaden, printen, de kaartjes uitknippen, er iets vriendelijks bij schrijven en dan rest je nog maar een ding: iemand verrassen! Wil je iets meer voorpret en zelf ook nog een beetje creatief bezig gaan? Kies dan voor de kleurplaatversie:

Kindness Cards - zwartwit
.pdf
Download PDF • 378KB

En nee, natuurlijk hoef je ze niet per se uit te delen aan onbekenden. Je maakt er vast ook iemand die je lief is, blij mee. Of je geeft ze aan jezelf... misschien ben jij wel degene die nu heel goed een bemoediging kan gebruiken. In dat geval zeg ik tegen jou: "Je doet ertoe. Je mag er zijn. Met alles van jou. Je bent een prachtig mens!"

29 keer bekeken0 reacties
  • Facebook - grijze cirkel

Hiddemaheerd 94d  Groningen

06-39721848

Algemene voorwaarden

© 2020 Studio Boldly