• Anja Bol

Meer dan een plaatje: wat mijn logo je vertelt...


Het logo van Studio Boldly is compleet anders dan het logo van Studio Kastanje. Nog steeds met de natuur als inspiratiebron en het beeldmerk is ook een cirkel, maar het geheel is meer uitgesproken en voelt (voor mij) stoutmoedig! De kleuren koos ik niet zomaar...

De basis is magenta. De kleur waar ik vrolijk van wordt, die ik associeer met verbinding, creativiteit, intuïtie en bezieling.

Het tweede element is een inktblauwe halve cirkel. Ik ben een liefhebber van drukwerk en print - mijn keuze voor deze kleur heeft daarom dus geen verdere toelichting nodig. ;-) Ik vind het de kleur van communicatie, expressie en trouw.

Jarenlang was oranje de kleur waar ik een hekel aan had. Ik vond het een lelijke kleur. Tot ik in 2014 tijdens een cursus van Evelien Stadt heel voorzichtig oranje verf ging gebruiken. Dat ene lijntje was het begin. Millimeter voor millimeter leerde ik mijn hart te openen en warmte binnen te laten, om niet meer alleen te óverleven - maar te leven!

Tegenwoordig koester ik de warmte van oranje en brengt ze me enthousiasme en energie.

Met de weerspiegeling van de zon op water, is het beeldmerk van Studio Boldly compleet. Het is een reflectie van mijn enthousiasme en mijn verlangen naar oprechtheid en authenticiteit. Het is de verbeelding van mijn wens dat je je vrij voelt om jezelf te zijn, je eigen unieke zelf te laten zien en dat je je omgeving verwarmt met dat waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

(Iets van) jezelf laten zien is best eng. Tara Leaver verwoordt het heel mooi:

"When I create something ‘True’ – by which I mean something from my heart, from the deepest, realest part of who I am and what it means to me to be alive as a human in the world – sharing it is always, always, accompanied by fear." (http://taraleaver.com/2017/04/fearless-2/)

Het is oké om bang te zijn, om dingen spannend te vinden. Je hoeft niet onbevreesd te zijn. Oprecht zijn, ook wat je angsten betreft: het is een prachtige manier om verbindende energie te creëeren.

Je hoeft niet onverschrokken te zijn. Ik gun je een beetje stoutmoedigheid. De stoute schoenen aan, een stapje zetten en al spelend ontdekken wat er gebeurt als je eerlijk bent naar jezelf en mild over wat je voelt.

Ik vind het spannend om mij uit te spreken, te laten weten waar ik voor sta en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Studio Boldly helpt (ook) mij daarbij - het is de weerspiegeling van mijn verlangen: stoutmoedig mijzelf zijn en dat laten zien!

#logo #stoutmoedig

31 keer bekeken0 reacties
  • Facebook - grijze cirkel

Hiddemaheerd 94d  Groningen

06-39721848

Algemene voorwaarden

© 2020 Studio Boldly