• Anja Bol

Stoutmoedig


Ik weet het: ik vertel al een tijd dat de uitstraling en huisstijl vernieuwd gaat worden. Bedankt voor je geduld en... er is nog helemaal niets nieuws om je te laten zien. Sorry! Ik heb wel nieuws voor je, een heuse primeur: Studio Kastanje krijgt een andere naam.

Ja, echt waar! De naam die ik vier jaar geleden bedacht is best leuk, maar klopt niet meer. De kastanje is uit z'n jasje gebarsten ;-) Een van de redenen voor de naamsverandering is dat Studio Kastanje helemaal niets zegt over wat ik doe. De nieuwe naam licht wat dat betreft al een tipje van de sluier op en de bijbehorende tagline/slogan verduidelijkt het nog iets meer.

Ben je er klaar voor? Daar komt ie dan, de nieuwe naam... Tromgeroffel! Ik presenteer: Studio Boldly - maak je passie zichtbaar.

Boldly. Daar zit mijn achternaam in, maar nog veel meer. Boldly is Engels voor: stoutmoedig. Dat is precies wat ik wil zijn en doen. Uitgesproken, maar niet brutaal. Aanwezig op een vriendelijke manier. Moedig zonder schreeuwerig te zijn. Vanuit die basis hoop ik heel veel onderneemsters te gaan helpen hun passie zichtbaar te maken.

Voor de transitie van Studio Kastanje naar Studio Boldly gun ik mezelf nog wat tijd. Het is de bedoeling om 2019 te beginnen met de nieuwe naam en een nieuwe huisstijl. Benieuwd hoe dat nieuwe huisje eruit gaat zien? Ik houd je op de hoogte van het bouwproces!


44 keer bekeken0 reacties
  • Facebook - grijze cirkel

Hiddemaheerd 94d  Groningen

06-39721848

Algemene voorwaarden

© 2020 Studio Boldly