• Anja Bol

Reisbingo - gratis printable!


Zijn we er al bijna? Een vraag die de komende weken weer vaak gesteld wordt! Maak die (ellenlange) reis een beetje minder lang (nou ja, voor je gevoel dan) door dit spelletje te doen. Lekker naar buiten kijken en geschikt voor jong en oud!

Hoe werkt het:

  1. Zet op je to-do-lijstje/inpaklijstje voor de vakantie 'reisbingo printen'. ;-)

  2. Print de bingo (er staan 2 kaarten op 1 vel - ben je met z'n vieren, print 'm dan 2x).

  3. Knip het vel langs de stippellijn en geef iedereen een kaart.

  4. Ga op reis en streep een plaatje door als je dat vervoermiddel ergens ziet!

  5. Spreek met elkaar af wanneer je gewonnen hebt: Als je alle plaatjes hebt doorgestreept. Als je een hele rij hebt (van boven naar beneden). Wie er de meeste heeft gezien na bijvoorbeeld een half uur.

Ga je niet op reis en wil je dit spelletje spelen terwijl je relaxt op de bank hangt? Dat kan! Kijk samen een uitzending van Blik op de weg terug, of een filmpje op youtube (bijvoorbeeld https://youtu.be/TxwBlvlZcYk alsof je op de fiets een ritje maakt door de stad Groningen)

#kadootje #printable #creatief #spelletje

93 keer bekeken0 reacties
  • Facebook - grijze cirkel

Hiddemaheerd 94d  Groningen

06-39721848

Algemene voorwaarden

© 2020 Studio Boldly