• Anja Bol

Van overleven naar leven


Voor Vitamine T (Talent) schreef ik een blog over de burn-out die mij knock-out sloeg.

Het zat er aan te komen

Zeven jaar geleden meldde ik mij ziek en stortte ik in. In mijn privéleven ging het al maanden niet lekker. Slapen was een probleem. Voor sociale contacten had ik geen energie. Hobby’s interesseerden me niet meer. De laatste tentamens voor de hbo-opleiding die ik in deeltijd deed, lukten niet. Mijn parttime werk als praktijkmanager (bij een fysiotherapiepraktijk) was het enige dat wel lukte en dat hield me nog een beetje overeind.

Even bijkomen

Tot 14 juni 2010. De dag dat ik (naar mijn idee) heel egoïstisch... Lees verder: https://www.vitamine-t.nl/burn-out/

#burnout #gastblog

43 keer bekeken0 reacties
  • Facebook - grijze cirkel

Hiddemaheerd 94d  Groningen

06-39721848

Algemene voorwaarden

© 2020 Studio Boldly