• Anja Bol

Met de complimenten van...


Er zijn van die dagen dat een complimentje meer dan welkom is. Door dan willekeurig een van deze complimentenbriefjes te pakken, geef je jezelf dat broodnodige schouderklopje. Of: geef de briefjes cadeau aan iemand die je lief is!
Hoe je ze maakt? Heel eenvoudig:
  • Print DIT BESTAND.

  • Zet in de lege vakjes een persoonlijk complimentje.

  • Knip de vierkantjes uit, langs de stippellijntjes.

  • Stop ze in een mooie enveloppe of rol ze op en doe ze in een doosje. Tip voor het maken van rolletjes: knip een stukje touw af. Rol het papiertje om een potlood. Bind het touwtje er om heen en schuif het rolletje van de potlood af.

#kadootje #complimenten #diy

19 keer bekeken0 reacties
  • Facebook - grijze cirkel

Hiddemaheerd 94d  Groningen

06-39721848

Algemene voorwaarden

© 2020 Studio Boldly